Qozijn Kunststof Kozijnen, Lansinkesweg 4, Hengelo, Phone +31 85 800 0269, page 2 (2024)

Anna

20 November 2022 5:18

Wij hebben boven en beneden kunststof kozijnen laten plaatsen. Ontzettend tevreden over het resultaat. Beneden ook door laten breken zodat er een grote glazen pui kon worden geplaatst met openslaande ramen. We hebben een heel ander huis gekregen, echt prachtig. We zijn dik tevreden!

0 0

Annemiek

11 November 2022 8:41

Vorige week zijn bij ons alle kozijnen vervangen. Het was een hele klus, twee dagen mooi weer, en drie dagen regen. Er werd netjes gewerkt en overal bij meegedacht. Hele fijne werklui.vakmensen. Zijn heel blij met het eind resultaat.

0 0

Barry

18 February 2022 4:06

De mensen van Qozijn hebben eind okt.begin nov.
Bij mij de houten kozijnen vervangen voor kunstof van Schuco ben er erg blij mee ze isoleren goed en het is uitstekende kwaliteit top. Ik heb de revieuw aangepast de kritiek op de communicatie die beter kan blijft, maar de voordeur sluit niet goed af op de tocht strips nu is hier inmiddels contact over geweest met Qozijn en zei hebben de fabrikant ingelicht en deze gaat contact met mij opnemen, de fabrikant heeft contact opgenomen nu en die komen maandag 17-1 langs om de voordeur te repareren of anders indien nodig.

0 0

Toine

25 January 2022 10:08

Superrrrrr bedrijf. Keurig optijd. Prachtige
schüco kozijnen en rolluiken. Mooi geplaatst. Zeer aardige medewerkers. Keurig opgeleverd alles heel netjes opgeruimd. Communicatie met het bedrijf zeer goed. Dit is echt een bedrijf dat ik iedereen kan aanbevelen. En prijs ook zeer goed.
Toevoeging aan review. Na een mis communicatie probleem keurig en zeer snel opgelost. Ook complimenten aan AB zonwering echt alles top.

Bedankt Toine en Gisele

0 0

Leo

16 January 2022 14:03

De kozijnen die we besteld hebben zijn perfect geplaatst en afgewerkt.
Monteurs werken hard en secuur en geven zo nodig advies. Ook medewerkers op kantoor, verkoopafdeling geven goed en eerlijk advies.

Trui

16 January 2022 4:28

Wat hebben wij een ontzettend mooi huis gekregen met onze nieuwe kunststof kozijnen! Binnen een week tijd zijn al onze oude kozijnen vervangen (9 in totaal). Qozijn heeft alles super netjes afgewerkt: vensterbanken, kitwerk, aanvullend stucwerk (zelfs daar waar ze helemaal niet waren geweest, maar ze hadden nog over).
Niet alles is tijdens het proces 100% perfect gegaan (installatie uitgesteld, geen brievenbus in de deur, niet alle glaslatten helemaal passend, wij die van gedachte veranderden), maar het partnerschap was dat wel, want ze zijn niet weggegaan totdat ze alles tot in de puntjes hadden geregeld en wij meer dan tevreden zijn achtergebleven.
Echt een topbedrijf! Dank jullie wel voor jullie vakwerk en samenwerking!

0 0

Lisette

13 January 2022 5:04

Kunstof kozijnen, voordeur en een schuifpui laten plaatsen. Ook het plaatsen van een designradiator werd geregeld. Het begon met een goed gesprek met een vertegenwoordiger, wat veel vertrouwen gaf, waardoor wij kozen voor Qozijn. De plaatsing en afwerking ging razendsnel en keurig netjes. Zonder ook maar iets van rommel achter te laten.
De communicatie wat betreft de plaatsing van de radiator en de indeling van de werkzaamheden had beter gekund. Maar het eindresultaat is geweldig!

0 0

Marlies

06 January 2022 19:26

Van oriëntatiegesprek tot aan de resultaten helemaal tevreden. Vriendelijke, vakkundige, harde en nette werkers.

0 0

Yolanda

29 December 2021 7:56

Qozijn heeft bij ons in de gehele woning de kozijnen vervangen en nieuwe deuren geplaatst. Dat vonden we best een stap maar we konden altijd met onze vragen terecht. Eerlijk advies over wat wel en niet mogelijk is en er wordt niets opgedrongen en goed meegedacht. Advies voelt echt als advies, en niet met een dwingende ondertoon. De werklui waren heel vriendelijk en werkte nauwkeurig. Ze spraken geen Nederlands, alleen de voorman sprak Engels. Voor ons geen probleem, maar wel iets om rekening mee te houden als je dat zelf lastig vindt.

Er was een stukje afwerking wat niet helemaal goed zat en dat is netjes in dezelfde week opgelost. Dat vind ik vooral belangrijk om te melden; er kan altijd iets mis gaan, maar je wilt weten dat het opgelost wordt. En dat doet dit bedrijf. Het maakt waar wat het beloofd.

0 0

madhollander

13 December 2021 11:11

November 2021 6 kozijnen en 2 deuren laten vervangen door schuco kozijnen en deuren.

Zeer tevreden over de kwaliteit van de vakmannen met de installatie, het product en de afwerking. Zeker een aanrader.
Nette prijs, snel geleverd, hoge kwaliteit alom en super blij met het eindresultaat.

0 0

naomi

12 December 2021 12:26

Top kan niet anders zeggen. Monteurs prima gasten. Gaan netjes te werken denken met je mee. Goede service en alles netjes afgewerkt en alles netjes achtergelaten. We zijn er super blij mee. Zal hun zeker aanbevelen

0 0

Saskia

10 December 2021 22:51

Fijn gesprek gehad met de vertegenwoordiger, die eerlijk is en meedenkt. De plaatsing van de kozijnen zou 2 dagen in beslag nemen. Op de eerste dag kregen we 's ochtends een telefoontje dat er een zieke monteur was, waardoor ze niet konden komen. Ze hebben toen voor de 2e dag extra mensen geregeld, zodat de kozijnen binnen 1 dag geplaatst konden worden. Super oplossing!
De afwerking is super netjes, we zijn er erg blij mee.
De communicatie tussendoor en achteraf is ook helder en vriendelijk.

0 0

Hadiyeh

07 December 2021 10:49

Wij zijn zeer tevreden met de fijne samenwerking. Qozijn heeft vanaf dag 1 alles goed verzorgd. De technische inmeting, de planning, de levering tot op de dag van montage en afwerking, al met al binnen 2 maanden. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en de afwerking. Tussentijds werd zeer goed gecommuniceerd en Qozijn leverde zoals beloofd.

0 0

Harrie

06 December 2021 5:05

Zend ongeadresseerde reclame, ondanks de aanwezigheid van Ja/Nee sticker. Zeer ongewenst! Overweeg melding bij Reclame Code Commissie te doen.
Gezien meerdere negatieve recensies hier is dit geen incident. In sommige andere recensies wordt door Qozijn aangegeven de folderaars aan te spreken, maar dat is dus niet effectief, want het blijft een terugkerend probleem. Niet aanspreken, maar direct uit hun functie ontheffen!

0 1

Raymon

05 December 2021 19:44

Weet je hoe een Nee-Nee-sticker werkt?

Update: nogmaals, weet je hoe een Nee-Nee-sticker werkt? Hou je spam alsjeblieft bij je, en voed je bezorgers op.

0 0

ruud

01 December 2021 9:52

Goedemiddag geachte lezers, even bijlezen over onze ervaringen met het plaatsen van kunststof Ramen en deuren. Door een folder van firma Qozijn zijn mijn vrouw en ik geinteresseerd geraakt in de mogelijkheid om hiervan te kunnen profiteren (21 % korting BTW aktie) Uiteraard is tijdens het huisbezoek uitgebreid uitleg gegeven, en naar onze wensen invulling aangegeven en is er een prijs opgave gemaakt.
Daar het een behoorlijk bedrag was zijn wij ook verder gaan oriënteren bij andere fabrikanten en daar dezelfde procedure gevolgd om een bredere blik te krijgen over hetgeen wij voor ogen hadden en de financën.
Deze heeft tot gevolg gehad dat wij toch hebben gekozen voor firma Qozijn om de navolgende redenen; Beter kwaliteitsproduct, zeer concurerende prijsopgave en korte leveringstijd en montage.
Alle gemaakte afspraken zijn prima nagekomen, klein montage foutje en klein kleur verschil zijn na onze bevindingen hierover zeer correct hersteld, en mijn vrouw en ik genieten nog dagelijks van de kwaliteit.
Tevens laatste opmerking, door mijn zwager er op gewezen dat door de kwalitatieve vooruit gang van de woning, deze ook is gestegen in waarde i.v. M.eventuele verkoop, maar voorlopig niet!

Ruud en Coby Palstra

1 0

Sylvia

30 November 2021 20:18

Zeer tevreden over de kwaliteit en de deskundigheid van alle medewerkers.
Er wordt open en eerlijk gecommuniceerd, ook als er iets tegen zit.
Service verzoeken worden direct opgepakt.
Kozijnen en deuren nu 6 maanden in gebruik en ik ben er elke dag weer blij mee.

0 0

Jolanda

29 November 2021 20:03

Nieuwe kozijnen, ramen en deuren.
Prettig gesprek met de vertegenwoordiger.
Vertrouwen in een goed resultaat en volkomen terecht.
3 dagem is er keihard gewerkt om alles te realiseren.
Keurige werklui! Alles tot in de puntjes verzorgd.
Een voordeur die niet goed sloot.in een week is de monteur geweest en is het probleem verholpen.
In een van de ramen zat een barstje. 3 weken later en hij is vervange.
Qozijn wij zijn blij met jullie vakkundigheid en klantvriendelijkheid!
Een aanrader voor anderen wat ons betreft.

0 0

Wie

28 November 2021 20:42

Wat de betekenis van een NEE-JA sticker op de brievenbus is moet blijkbaar nog even uitgelegd worden aan Qozijn. Dat betekent dat ik GEEN ongevraagde ongeadresseerde reclame wil. Nooit dus. Niet om de zoveel tijd. Helemaal niet.

0 1

martin

17 November 2021 4:41

Fijne firma om mee samen te werken. Vanaf het eerste gesprek tot aan de oplevering keurige behandeling en afhandeling. Ook de communicatie verloopt direct en soepel.
De kozijnen zien er strak uit, er wordt netjes en snel gewerkt.

0 0

Qozijn Kunststof Kozijnen, Lansinkesweg 4, Hengelo, Phone +31 85 800 0269, page 2 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Sen. Emmett Berge

Last Updated:

Views: 5945

Rating: 5 / 5 (80 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Sen. Emmett Berge

Birthday: 1993-06-17

Address: 787 Elvis Divide, Port Brice, OH 24507-6802

Phone: +9779049645255

Job: Senior Healthcare Specialist

Hobby: Cycling, Model building, Kitesurfing, Origami, Lapidary, Dance, Basketball

Introduction: My name is Sen. Emmett Berge, I am a funny, vast, charming, courageous, enthusiastic, jolly, famous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.